Sim only abonnement vergelijken

De goedkoopste Sim-only abonnementen vergelijken doe je eenvoudig en snel via onze sim-only abonnement vergelijker op deze pagina. Dagelijks worden de nieuwste aanbiedingen binnengehaald en kan je door eenvoudig de filters aan te passen aan jouw wensen de beste en goedkoopste sim-only abonnementen vergelijken die bij jou belgedrag past. In de sectie "Goedkoopste Sim-only abonnementen vergelijken" vind je meer informatie hoe je de vergelijker op deze pagina kan gebruiken.

Goedkoopste Sim-only abonnementen vergelijken
Wat houdt een Sim-Only abonnement in?
Waarom is een Sim-Only abonnement relatief goedkoop?
Alle actuele Sim-Only aanbiedingen dagelijks in onze vergelijktool.


filter
resultaten

Filter & Vergelijk

1.234.323 resultaten
ABONNEMENT

Selecteer "nieuw contract" als je opzoek bent naar aanbiedingen i.c.m. een nieuw telefoon abonnement. Je kiest voor de optie verlening als je je huidige abonnement van een bepaalde provider graag wilt verlengen.

PROVIDER

Selecteer een provider om zo alle telefoon aanbiedingen te kunnen vergelijken van deze aanbieder.

CONTRACTDUUR

Selecteer 12 of 24 maanden om aan te geven voor hoelang je een contract wilt aangaan met een provider.

Geef aan hoeveel je maximaal voor je nieuwe mobiele telefoon wilt betalen.

Geef aan hoeveel je maximaal per maand wilt betalen voor je nieuwe abonnement.

max. €

Geef aan hoeveel belminuten je denkt nodig te hebben. Door de slider helemaal naar rechts te zetten, kies je voor onbeperkt aantal belminuten in de maand.

min.

Geef aan hoeveel MB aan data je in de maand nodig denkt te hebben. Door de slider helemaal naar rechts te zetten, kies je voor onbeperkt aantal MB's data in de maand.

min.
MB

Geef aan minimaal hoeveel MP camera u wilt hebben. Door de slider helemaal naar links te zetten, kies je voor geen camera.

min.
MP
reset filter
sorteer op:
Toegepaste Filters
Provider:
Telefoon Prijs:
Abo. prijs:
max.
Belminuten:
min.
Databundel:
min.
Camera:
min.

Goedkoopste Sim-only abonnementen vergelijken

Dagelijks worden de laatste sim-only abonnementen binnengehaald van de verschillende providers en winkels en met onze vergelijker kan je eenvoudig en snel de goedkoopste sim-only abonnementen vergelijken. Geef aan de linkerkant van in de vergelijkingstool aan wat je wensen zijn en je belgedrag, door dit in te voeren zullen de sim-only abonnementen aan de rechterkant automatisch worden geupdate aan de hand van jouw input.

Voorbeeld
Bel je bijvoorbeeld maandelijks tussen de 300 en 400 minuten en heb je 1 GB aan data nodig, om te kunnen internetten en gebruik te maken van je apps. Zet dan de "aantal belminuten" filter op minimaal 300 belminuten en maximaal 400 belminuten met de slider en pas de "data bunder" filter aan naar minimaal 1024MB.
Het aantal aanbiedingen wordt vervolgens aangepast aan je wensen en overzichtelijk aan de rechterkant weergegeven. Mocht je de Sim-Only abonnementen verder willen filteren, dan kan je ook de andere filters toepassen. Op deze manier kan je eenvoudig en snel door de nieuwste sim-only abonnementen scannen en de goedkoopste Sim-Only abonnementen vergelijken van dit moment en betaal je nooit meer te veel voor je nieuwe contract.

Wat houd een sim-only abonnement in?

Een Sim-Only abonnement is een abonnement zonder telefoon, waar je dus alleen een nieuwe SIM kaart zal ontvangen of als je niet van provider veranderd kan de oude Sim kaart worden gebruikt voor het nieuwe abonnement.

Waarom kiezen voor een Sim-Only abonnement?

Als je een manier zoekt om iets te besparen op je maandkosten en goedkoper uit te zijn of je nog tevreden bent met je huidige mobiel en niet direct op zoek bent naar een nieuwe telefoon, dan kan het interessant zijn om te kijken naar een goedkoop sim-only abonnement. Hieronder vind je de uitleg waarom providers doorgaans een sim-only abonnement relatief goedkoop kunnen aanbieden.

Waarom is een Sim-Only abonnement relatief goedkoop?

Veel mensen vragen zich af hoe het kan dat een Sim-Only abonnement zo 'relatief' goedkoop is. Zeker als je hetzelfde abonnement vergelijkt dat je kan krijgen i.c.m. een telefoon. De verklaring is relatief simpel. Bij een telefoon+abonnement aanbieding zit er doorgaans een goede korting op de telefoon om op deze manier de aanbieding nog aantrekkelijker te maken voor de consument. De gedacht is dan ook wel dat de korting die wordt gegeven op de telefoon doorgaans wel wordt terugverdiend met het feit dat een consument voor langere tijd klant zal blijven. Deze telefoon-korting heb je niet als je enkel een Sim-Only abonnement aanschaft. Omdat je als consument niet gebruik maakt van de 'gratis' telefoon optie wordt er doorgaans door de providers aangeboden om een sim-only abonnement te kunnen aanschaffen tegen een goedkoper tarief. Op deze manier kan het dus voor veel mensen zeer aantrekkelijk zijn om in plaats van een abonnement i.c.m. een telefoon te gaan voor een Sim-Only aanbieding. Zeker als je nog een prima telefoon hebt er een kan overnemen of niet perse de nieuwste telefoon hoeft te hebben, maar wel goedkoop wilt bellen. Met de bovenstaande vergelijker kan je gemakkelijk de goedkoopste sim-only abonnement vergelijken en weet je zeker dat niet niet te veel betaald voor je nieuwe contract.

Alle actuele Sim-Only aanbiedingen dagelijks in onze vergelijktool

De goedkoopste sim-only abonnementen vergelijken doe je op Mobifacts.nl
Daar we dagelijks de laatste Sim-Only aanbiedingen van de verschillende telecom aanbieders binnen halen ben je altijd verzekerd van de meest actuele aanbiedingen en vind je betaal je dus nooit meer teveel voor je nieuwe abonnement.