Apple iphone 5c te koop
Nieuwe telefoons

Sneak Peak: Mogelijke nieuwe plastic iPhone

Er gaan de laatste tijd al wat meer geruchten rond over de mogelijkheid dat Apple een goedkope iPhone zal gaan uitbrengen. De informatie verstrekking van Apple is, als het om het uitbrengen van nieuwe producten gaat, zeer gering (lees: wordt niet gedaan). Daarom moeten we het hebben van geruchten en input van toeleveranciers van Apple.

Nieuwe goedkope iPhone heeft plastic covers

Een Youtube gebruiker in het onderstaande filmpje lijkt in het bezit te zijn van de nieuwe cover van de goedkope variant van de iPhone die we naast de nieuwe iPhone 5S mogelijk spoedig in de winkels kunnen verwachten. De plastic cover van de nieuwe iPhone komt overeen met de beelden die reeds eerder opdoken op internet. De goedkope iPhone variant heeft dus een plastic cover, in tegenstelling tot de iPhone 4 & de iPhone 5. De vraag is of het plastic mensen zal aanspreken, maar er wordt met deze telefoon op een ander marktsegment gemikt en om dit te doen zullen er een aantal kosten besparende veranderingen moeten worden toegepast.

De cover, zoals deze te zien is in de video, lijkt groot genoeg voor een 4-inch display en is ongeveer zo smal als de iPhone 5. Op de cover is tevens een uitsparing voor een lens en led-flitser te zien en Apple Lightning connector.