Nieuwe Samsung Galaxy S6 binnenkort te koop
Nieuwe telefoons

Nieuwe Samsung Galaxy S6

Het ziet er sterk naar uit dat de nieuwe Samsung Galaxy S6 zal worden gepresenteerd door Samsung tijdens de Mobile World Conference 2015 (MWC 2015), in Barcelona. De MWC loopt van 2 tot 5 Maart en is ’s werelds grootste mobile event waar elk C-level persoon op het gebied van mobile te vinden is. Via de live video feed van Samsung kan je de nieuwste smartphone aankondigingen van het Zuid-Koreaanse concern live volgen.

De Live feed zal 1 maart – 18:30 starten.

De Samsung Galaxy S6 moet de tegenvallende verkoopcijfers van de Galaxy S5 doen vergeten en moet het nieuwe paradepaardje worden van Samsung. Ondanks dat Samsung op dit moment nog steeds marktleider is in smartphone land, moet de S6 de goede oude tijden van de Galaxy S4 doen herleven en het bedrijf een nieuwe boost geven.

De laatste tijd doken er al wat foto’s op van de opvolger van de Galaxy S5 en is er een ‘teaser’ video te zien van Samsung.

Laatste nieuws van de nieuwe Galaxy S6

Teaser video: Galaxy S6 / The Next Galaxy

De ‘teaser’ video van de nieuwe Galaxy S6 (The Next Galaxy) die Samsung onlangs heeft verspreid om ons alvast lekker te maken voor de nieuwe smartphone is hieronder te bekijken. Leuke promo, maar er wordt nog geen beeld materiaal getoond en ook nog niks prijsgegeven over de specs van de jongste telg van Samsung.

Live stream: Aankondiging Samsung Galaxy S6

2-5 maart zal in Barcelona de Mobile World Conference 2015 worden gehouden en via de onderstaande live stream van Samsung, die 18:30 op 1 maart zal starten, kan je alle aankondigingen van Samsung live volgen. De aankondiging van de nieuwe Samsung Galaxy S6 zal voor de meeste de grootste reden zijn om de live feed te volgen.

bron: Samsung Mobile

Specificaties van de Galaxy S6

De specificaties van de nieuwe Galaxy S6 zijn nog niet bevestigd en zullen naar alle waarschijnlijkheid tijdens de MCW 2015 woorden gecommuniceerd, maar het ziet er naar uit dat de S6 van Samsung o.a. het volgende in huis zal hebben:

  • Display: 5,1 inch super-amoled-scherm met QHD-resolutie
  • Behuizing: Dunne behuizing van metaal en glas
  • Processor: Exynos 7 octacore-processor van Samsung die een stuk energiezuiniger is
  • Werkgeheugen: 3GB werkgeheugen,
  • Opslag: 3 varianten – 32GB / 64GB / 128GB (uitbreidbaar met extern geheugenkaartje)
  • Accu: 2600 mAh-accu
  • Extra: Vingerafdrukscanner en meer Health-toepassingen
  • Camera voor: 20 MP camera
  • Camera achter:5MP camera

Wanneer is de nieuwe Samsung Galaxy S6 te koop in de winkel?

Na de aankondiging kan het nog wel een maand duren voordat de Samsung Galaxy S6 ook daadwerkelijk te koop is in de winkel. Er wordt nu verwacht dat de S6 in april van 2015 verkrijgbaar zal zijn.

Prijzen van de Galaxy S6

De Samsung Galaxy S6 zal naar alle waarschijnlijkheid in ieder geval in twee versies op de markt worden gezet. De ‘normale’ S6, de Edge variant en waarschijnlijk ook nog een Active versie.

Prijzen Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 32 GB: 749 euro
Samsung Galaxy S6 64 GB: 849 euro
Samsung Galaxy S6 128 GB: 949 euro

Prijzen Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S Edge 32 GB: 849 euro
Samsung Galaxy S Edge 64 GB: 949 euro
Samsung Galaxy S Edge 128 GB: 1049 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *