telefoon abonnement verlengen

Zit je huidige mobiele contract er bijna op en wil je niet overstappen naar een andere provider, dan kan je je mobiele abonnement stilzwijgend laten doorlopen of je kan je voordeel doen door stappen te ondernemen.

Er zijn inprincipe drie opties die je kan kiezen:

  • Optie 1: je doet niks en je huidige abonnement zal gewoon doorlopen.
  • Optie 2: je wilt geen nieuwe telefoon, maar maakt gebruik van een maandelijke abonnementskorting actie / SIM only aanbieding.
  • Optie 3: je wilt een nieuwe telefoon en zoekt de goedkoopste mobiele telefoon aanbieding icm je huidige provider.

Je mobiele telefoon abonnement verlengen met een SIM Only aanbieding

Is je huidige contract afgelopen en ben je tevreden met je huidige provider, dan kan je zoeken naar een voordelige SIM only actie. Bij een SIM only actie maak je niet gebruik van de mogelijkheid om een nieuw toestel aan te schaffen bij het verlengen van je abonnement, maar kan je korting ontvangen op je maandelijkse abonnementskosten. Dit neemt niet weg dat er soms ook kortingen worden gegeven als je voor een nieuwe telefoon kiest, maar doorgaans zal de abonnementskorting hoger zijn als je voor een SIM only actie kiest.

Abonnementsverlening in combinatie met een nieuwe mobiele telefoon

Ben je tevreden met je huidige provider, maar zou je na het verlopen van je huidige contract wel graag een nieuwe mobiele telefoon willen, dan kan je gebruik maken van de abonnements verlenging optie samen met een nieuwe mobiele telefoon. Je kan zowel informeren bij je eigen provider wat voor aanbiedingen ze hebben. Uit de praktijk blijkt dat telefonisch contact zoeken met je provider soms de moeite loont, daar zij je natuurlijk graag willen behouden als klant en soms een aantrekkelijke aanbieding kunnen doen die niet op de website staat vermeld.